VLAD STOICA MASTERMIND

21-23 Octombrie

VLAD STOICA MASTERMIND

21-23 Octombrie

Dupa succesul primelor evenimente si feedbackul pozitiv primit de la voi am decis sa replicam aceasta experienta doar ca de data asta o sa ducem totul la next level.

Stiu cat de mult ati asteptat acest eveniment asa ca va invit la Mastermindul care va avea loc la Hotel International Sinaia in data 21-23 Octombrie 2022.

 

De-a lungul timpului mi-am dat seama cat de mult conteaza networkingul (mai ales in real life) si cat de mult m-a ajutat pe mine, de aceea vreau sa creez de doua ori pe an un mastermind unde sa ne intalnim si sa facem un value exchange. Cred in puterea exemplului, asa ca eu la randul meu alaturi de speakeri  o sa incercam sa oferim cat mai multe informatii valoroase din domeniul investitiilor si nu numai.

O sa invatam multe lucruri, o sa ne distram, o sa intalnim oameni care au acelasi scop ca si noi, si anume evolutia - dezvoltarea - progresul.


Evenimentul dispune de un numar limitat de locuri, de aceea accesul la acest eveniment este permis doar membrilor din Academia Milionarilor si membrilor din cursul meu de crypto. 

VREAU SA PARTICIP

CATEVA IMAGINI DE LA EVENIMENTELE ANTERIOARE:

CATEVA IMAGINI DE LA EVENIMENTELE ANTERIOARE:

MASTERMIND 2022

MASTERMIND 2022

 
 
 

MASTERMIND 2021

MASTERMIND 2021

 
 
 
 
 
 
INSCRIE-TE ACUM

LA CE TE POTI ASTEPTA DE LA ACEST EVENIMENT

O experienta in care imbinam utilul cu placutul. Pe de-o parte o sa fie networkingul si acumularea de informatii noi, iar pe de alta parte o sa avem distractie la petrecerea privata a Mastermindului, relaxarea la piscinele/jacuzzi-ul hotelului sau drumetii.

LA CE TE POTI ASTEPTA DE LA ACEST EVENIMENT

O experienta in care imbinam utilul cu placutul. Pe de-o parte o sa fie networkingul si acumularea de informatii noi, iar pe de alta parte o sa avem relaxarea la piscina hotelului sau drumetii.

Locatia unde se va desfasura Mastermindul este un hotel de 4 stele: Hotel International Sinaia. O parte din facilitatile pe care hotelul ni le ofera: centru spa si zona wellness, sala de fitness, sala de conferinta etc.

Locatia unde se va desfasura Mastermindul este un hotel de 4 stele: Hotel International Sinaia. O parte din facilitatile pe care hotelul ni le ofera: centru spa si zona wellness, sala de fitness, sala de conferinta etc.

Camerele rezervate pentru eveniment sunt de doua persoane, cu posibilitatea de a sta si o singura persoana (la un cost aditional).

Camerele rezervate pentru eveniment sunt de doua persoane, cu posibilitatea de a sta si o singura persoana (la un cost aditional).

Toate mesele sunt incluse, chiar si cu meniu special pentru vegetarieni.

Toate mesele sunt incluse, chiar si cu meniu special pentru vegetarieni.

REZERVA LOCUL

PROGRAMUL EVENIMENTULUI: 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI: 

VREAU SA PARTICIP

INTREBARI:

INTREBARI:

INSCRIE-TE ACUM